Historisk arkiv

Samråd - Invitasjon 05. februar

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Finansdepartementet

Navn og adresse til mottakerne

Deres ref

Vår ref 00/5587- SØ ARø

Dato22.12.2000

Invitasjon til samråd om å stimulere til økt verdiskaping i Norge

En sentral oppgave i den økonomiske politikken er å bidra til økt verdiskaping i Norge. Regjeringen ser det som viktig å ha en god dialog med ressurspersoner som har erfaringer fra og kompetanse om næringslivet og næringsutviklingen. I sammenheng med Regjeringens arbeid med Langtidsprogrammet 2001-2005 vil finansministeren og nærings- og handelsministeren invitere personer fra næringslivet, virkemiddelapparatet og forskningen til en arbeidsmiddag. Vi håper at du vil ha anledning til å delta. Invitasjonen er personlig.

Det vil først være to foredrag med forberedte kommentarer. Deretter er det satt av tid til diskusjon, som fortsetter under og etter middagen. Alle deltakerne oppfordres til å delta i diskusjonen. Et foreløpig program og en oversikt over inviterte deltakere er vedlagt.

Arrangementet finner sted mandag 5. februar 2001 fra kl. 15.00 og utover kvelden, og er lagt til Regjeringens representasjonsbolig, Parkveien 45 i Oslo. Dersom det er nærmere spørsmål, vennligst ta kontakt med ekspedisjonssjef Hans Henrik Scheel (tlf. 22 24 45 52, e-post: hans-henrik.scheel@finans.dep.no) eller avdelingsdirektør Geir Åvitsland (tlf. 22 24 45 02, e-post: geir.avitsland@finans.dep.no).

Av hensyn til planleggingen av arrangementet, ber vi om svar innen 10. januar til førstesekretær Gerd Helene Winnje (tlf. 22 24 45 09, fax. 22 24 27 07, e-post: gerd-helene.winnje@finans.dep.no).

Med hilsen

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen