Historisk arkiv

Solidarisk boligpolitikk - hvordan det kan gjøres i praksis

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Invitasjon til pressekonferanse onsdag 5. juli.

Pressemelding

Nr.: 32/2000
Dato: 05.07.2000

Påminnelse:

Solidarisk boligpolitikk – hvordan det kan gjøres i praksis

Pressekonferanse

Boligprisene i pressområdene har steget sterkt de siste årene. For unge og vanskeligstilte er det forbundet med store problemer å etablere seg i eierbolig eller utleiebolig. For at alle skal kunne disponere en god bolig i et godt boligmiljø, kreves det nå en solidarisk boligpolitikk.

Kommunal- og regionalminister Sylvia Brustad vil

onsdag 5. juli kl. 10.30

presentere sitt opplegg for en solidarisk boligpolitikk. Statsråden vil utdype hvordan myndighetene raskt kan gripe fatt i problemene på boligmarkedet.

Pressekonferansen er lagt til Schwensens gate 6 A, like ved St. Hanshaugen i Oslo. Her har OBOS bygget om en tidligere skolebygning til utleieboliger for ungdom.

Pressen vil derfor få et godt innblikk i hvordan man kan utnytte eksisterende bygningsmasse til nye boligformål. Stedet gir pressen gode foto- og filmmuligheter, og også gode muligheter til å få direkte kommentarer fra kommunalminister Brustad på boligpolitiske spørsmål.

Det er gode parkeringsmuligheter i garasjeanlegget under bygningen. Innkjøring fra Frydenlundsgt. 5/7, hvor det vil være en person som veileder om plasser.

Velkommen!