Historisk arkiv

Pressekonferanse/pressemøte med statssekretær Bugge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Kommunal- og regionaldepartementet inviterer til pressekonferanse/pressemøte onsdag 28. februar kl. 14.00 på Clarion Hotel i Stavanger. Statssekretær Bugge vil orientere om nyheter fra det boligpolitiske felt.

Presseinformasjon

Nr.: 06/2001
Dato: 26.02.2001

Pressekonferanse/pressemøte med statssekretær Bugge

Kommunal- og regionaldepartementet inviterer til pressekonferanse/pressemøte med statssekretær Sverre Bugge onsdag 28. februar kl. 14.00. Møtet finner sted på Clarion Hotel, Ny Olavskleiv 8, Stavanger. (Resepsjonen gir beskjed om møtelokale).

Statssekretær Bugge vil orientere om nyheter fra det boligpolitiske felt, som er ett av fagområdene Bugge har ansvaret for i den politiske ledelsen i departementet.

Kommunalministeren presenterte i fjor sommer et boligpolitisk opplegg, "Solidarisk boligpolitikk", som departementet har nedlagt mye arbeid med siden fremleggelsen. Blant annet er lånerammene i Husbanken blitt kraftig utvidet i år, og den politiske ledelsen i KRD er sterkt opptatt av at kommunene blir mer bevisst i markedsføringen av de klart gunstigere ordninger som nå kan praktiseres.

Statssekretær Bugge vil orientere om dette og andre aktuelle saker – også saker av lokal interesse - og er tilgjengelig for intervju i forbindelse med pressemøtet onsdag.

Undertegnede er med på Regjeringens kontaktkonferanse med fylkeskommunene tirsdag og onsdag, og tilrettelegger opplegget for pressen. Jeg kan kontaktes på mobiltelefon 901 70005, eller ved at beskjed legges i resepsjonen på Clarion Hotell, tlf. 51 50 25 00.

Jeg tar nærmere kontakt i løpet av morgendagen.

Med hilsen

Gunnar Stavseth