Historisk arkiv

Ildsjelprisen 2001

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Kommunal- og regionaldepartementet deler for tredje gang ut Ildsjelprisen i samarbeid med Det Kgl. Selskap for Norges Vel. Alle gode ting er tre – og denne gangen deles det ut tre hovedpriser hver på 25 000 kroner.

Ildsjelprisen 2001

Kommunal- og regionaldepartementet deler for tredje gang ut Ildsjelprisen i samarbeid med Det Kgl. Selskap for Norges Vel. Alle gode ting er tre – og denne gangen deles det ut tre hovedpriser hver på 25 000 kroner. I tillegg inviteres prisvinnerne til prisutdeling hos Kommunal- og regionalministeren.

Prisene skal deles ut til personer mellom 14 og 30 år som har gjort noe positivt for andre unge mennesker. Vi søker ildsjeler i sitt lokalmiljø, fortrinnsvis i Distrikts-Norge. Juryen vil vektlegge innsats som har bidratt til å gjøre lokalmiljøet mer attraktivt å leve i for ungdom. Innsats som har bidratt til å øke ungdommers engasjement vil også vektlegges.

Vinnere av ildsjelprisen 2001 skal være hun eller han som er våken nok til å se mulighetene, aktiv nok til å følge opp ideene og sta nok til å nå de mål som blir satt.

Prisene er stipend som kan brukes til reise, opplevelse og studier for å stimulere til videre innsats for ungdom.

Alle er velkomne til å sende inn forslag på kandidater. Spesielt ber vi kommuner og ungdomsorganisasjoner om å komme med forslag. Fristen er 10. oktober 2001.

[ Ildsjelprisen 2001 ] Brosjyre med skjema for forslag på kandidater