Historisk arkiv

Norsk miljøbistand på Internett

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Miljøverndepartementet

Miljø er ett av hovedsatsingsområdene for Norges samarbeid med utviklingslandene. På det nye nettstedet Norwegian Environmental Assistance finner du informasjon om norsk miljøbistand. (02.04.01)

Norsk miljøbistand på Internett

Miljø er ett av hovedsatsingsområdene for Norges samarbeid med utviklingslandene.På det nye nettstedet Norwegian Environmental Assistancefinner du informasjon om norsk miljøbistand. (02.04.01)

Norwegian Environmental Assistance gir deg informasjon om miljøkompetansen som Norge kan bistå utviklingsland med. Sidene gir også en oversikt over alle bistandsprosjektene, norsk lovverk og regjeringens politikk på området. I tillegg finner du informasjon om landene som Norge samarbeider med i ulike miljøprosjekter. Mottakerlandene er selvsagt også en viktig målgruppe for nettsidene, så all informasjon er på engelsk.

Miljøverndepartementet og NORAD er utgivere av tjenesten, og informasjonen blir produsert av de fagsentrene som har en miljøbistandsavtale med NORAD. Disse er Direktoratet for naturforvaltning, Riksantikvaren, Statens forurensningstilsyn, Statens kartverk, Norges Landbrukshøgskole og Havforskningsinstituttet.

http://www.norad.no/environment