Historisk arkiv

Nærings- og handelsministerens program uke 15

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Pressemelding

Nr.: 21/00
Dato: 07.04.2000
Kontaktperson: Øistein Øisjøfoss, telefon 22 24 01 25

Nærings- og handelsministerens program uke 15

Tirsdag 11. april kl. 13 deltar nærings- og handelsministeren og fiskeriministeren i et møte hvor NNN og Fellesforbundet vil orientere om sitt syn på Nutreco sin overtakelse av Hydro Seafood. Møtet finner sted i Fiskeridepartementet

Samme dag kl. 14 møter statsråden Sør-Varanger-ordfører Alfon Jerijärvi for å bli orientert bl.a. om omstillingsbehovene i kommunen. Møtet finner sted i departementet.

Onsdag 12. april reiser statsråden til Stockholm hvor hun skal holde foredrag om Regjeringens syn på utenlandske eierinteresser i norsk næringsliv. Arrangementet er et samarbeid mellom ambassaden og det norsk-svenske handelskammeret. Det finner sted i den norske ambassaden fra 11.30 til 13.30.

I Stockholm skal Grete Knudsen også møte statsrådene Mona Sahlin og Björn Rosengren henholdsvis kl. 10.00 og 14.00. Begge møtene finner sted i det svenske Näringsdepartementet. Pressen kan treffe statsråd Knudsen i etterkant av arrangementet i ambassaden. Det kan også bli muligheter for intervjuer etter møtene i Näringsdepartementet. Nærmere opplysninger ved presseattaché Lavik Opdahl, ved ambassaden i Stockholm.

Torsdag 13 april er statsråden i til stede under Stortingets behandling av Næringskomitéens innstilling om statens engasjement i Raufoss ASA og Nammo AS.