Historisk arkiv

Lover om samferdsel - bare et tastetrykk unna!

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Pressemelding

Nr.: 64/2000 Dato: 19.6.2000

Lover om samferdsel – bare et tastetrykk unna!

For første gang finnes nå på Internett en samlet oversikt over lover og forskrifter som omhandler samferdsel. Lov om samferdsel, vegloven, vegtrafikkloven, lov om luftfart, lov om telekommunikasjon og lov om Statens Postselskap er nå tilgjengelig på ett sted, sammen med 16 andre lover. Alt finnes under Samferdselsdepartementets sider på den nye ODIN-tjenesten (Offentlig dokumentasjon i Norge).

Samferdselsdepartementets sider på den nye ODIN-tjenesten inneholder nyttig informasjon om departementet og dets virksomhet. I tillegg finnes informasjon om, og lenker til, underliggende etater og virksomheter, som for eksempel Statens vegvesen, Jernbaneverket, Post- og teletilsynet, Luftfartsverket og NSB BA. Pressemeldinger, informasjon om forskning og utredningsvirksomhet, stortingsproposisjoner og

–meldinger er også lagt inn her, sammen med NOU’er, rapporter og andre publikasjoner. Taler fra den politiske ledelse i departementet er også lett tilgjengelig. Det samme gjelder forskjellig "brosjyremateriale" i elektronisk versjon, for eksempel informasjon om ordningen med honnørrabatt.

Samferdselsdepartementets hjemmesider på den nye ODIN: http://odin.dep.no/sd

Lover og forskrifter om samferdsel: http://odin.dep.no/sd/norsk/regelverk/lover/