Historisk arkiv

Priv. til red.:

Fra statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 124/2000
Dato: 29. september 2000

Priv. til red.:
Fra statsministerens program

Mandag 2. oktober:

Kl. 17.00: Statsministeren deltar ved den tradisjonelle gudstjenesten i Oslo domkirke i anledning Stortingets åpning. Prekenen er ved biskop Gunnar Stålsett.

Tirsdag 3. oktober:

Kl. 12.00: Statsministeren tar imot ministerpresident i Schleswig-Holstein, Heide Simonis til samtale, på Statsministerens kontor.

Kl. 13.00: Statsministeren deltar under Stortingets åpning.

Onsdag 4. oktober:

Kl. 10.00: Statsminister Jens Stoltenberg er til stede når finansminister Karl Eirik Schjøtt-Pedersen holder finanstalen i Stortinget.

Kl. 11.45 - 13.00: Statsministeren presenterer Regjeringens forslag til statsbudsjett for de ansatte i Lørenskog kommune. Pressen er velkommen til å være med på presentasjonen, som skal være i Lørenskog rådhus, Hasselveien 3, Lørenskog.

Kl. 14.30: Statsministeren leder et møte i Regjeringens kontaktutvalg for partene i arbeidslivet, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet i det møtet starter. Etter møtet ca. kl. 16.30 er deltakerne tilgjengelige for presse.

Torsdag 5. oktober:

Kl. 08.30: Statsministeren holder tale på Norsk Olje- og Petrokjemisk Fagforbunds landsmøte på Rica Maritim Hotell i Haugesund.