Historisk arkiv

Fra statsministerens program - uke 43

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 141/2000
Dato: 20. oktober 2000

Priv.til red.:
Fra statsministerens program

Tirsdag 24. oktober

Kl 12.15: Statsministeren innleder på Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementets konferanse om videregående opplæring på Hotel Oslofjord i Sandvika i Bærum. Statsministeren vil i sin innledning blant annet komme inn på statsbudsjettforslagets innvirkning på forskning og undervisning.

Onsdag 25. oktober

Kl 12.00: Statsministeren deltar på den offisielle mottakelsen av H.E. republikken Finlands president Tarja Halonen og utskottsråd Pentti Arajärvi på Slottsplassen.

Kl 20.00: Statsministeren er blant gjestene i Kongens gallamiddag på Slottet til ære for Finlands president Halonen og utskottsråd Arajärvi.

Torsdag 26. oktober

Kl 08.45: Statsministeren tar i mot den finske president til samtaler på Statsministerens kontor. Statsminister Stoltenberg og president Halonen er tilgjengelig for pressen etter møtet ca. kl 09.15

Kl 13.00: Statsminister Stoltenberg er vert for regjeringens lunsj for president Halonen og utskottsråd Arajärvi på Akershus Slott. Det er fotomuligheter i borggården. En pool med følgende deltakere får mulighet til å fotografere når gjestene går til bords: APOR, NTB/Dagsrevyen eller TV2 Nyhetene, Scanpix og Se og Hør.