Historisk arkiv

Statsministerens program uke 32-00

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 106/2000
Dato: 4. august 2000

Priv. til red.
Statsministerens program

Mandag 7. august kl. 11.00 tar statsministeren i mot Islands statsminister, Davíd Oddsson, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotoanledning. Etter samtalen, kl. 11.50, er de to tilgjengelige for pressen samme sted. Kl. 19.30 er statsministeren vert for regjeringsmiddagen i forbindelse med statsminister Oddssons offisielle besøk i Norge, på Akershus slott. Det er anledning til å fotografere i borggården fra kl. 19.00. En pool med følgende deltakere fra norsk side har anledning til å fotografere idet gjestene går til bords: APOR, NTB, NRK/Dagsrevyen eller TV2Nyhetene, Scanpix, Se og Hør.

Tirsdag 8. august kl. 20.00 er statsministeren vert for en mottakelse på Akershus slott i anledning den 19. Verdenskongressen for historikere som arrangeres i Oslo 6. - 13. august. Det er Den norske historisk forening (HIFO) som er arrangør av verdenskongressen sammen med de fire universitetene, Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI. Kongressen avholdes hvert femte år og er den største og viktigste globale arena for å presentere og diskutere ny historieforskning. Den norske regjering har støttet den norske søknaden om å få tildelt Verdenskongressen.

Onsdag 9. august kl. 11.00 tar statsministeren i mot representanter for Stiftelsen Landsforeningen Rettferd for Taperne, på Statsministerens kontor. Det er fotoanledning.

Torsdag 10. august kl. 18.30 holder statsministeren innledning på representantskapsmøtet i Oppland arbeiderparti, i Lillehammer.