Historisk arkiv

Fra statsministerens program - uke 7

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 30/2001
Dato: 9. februar 2001

Priv. til red.:
Fra statsministerens program


Mandag 12. februar:
Denne dagen er statsministeren i Brussel, for møter med representanter for EUs ledelse. Vi viser til tidligere utsendt program.

Tirsdag 13. februar:
Kl. 19.30 holder statsministeren en politisk redegjørelse for Stortinget, som innledning til den årlige debatten mellom statsministeren og de parlamentariske lederne.

Onsdag 14. februar:
Kl. 10.00 tar statsministeren imot ministerpresident Sigmar Gabriel i den tyske delstaten Niedersachsen, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet. Etter samtalen, ca. kl. 10.20, er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted.

For fullstendig program for ministerpresident Sigmar Gabriels besøk i Norge, viser vi til Olje- og energidepartementet.

Kl.11.00 tar statsministeren imot Aserbajdsjans statsminister, Artur Rasi-Zade, til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet. Etter samtalen, ca. kl. 11.50, er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted.

Kl. 12.30 er statsministeren blant gjestene under kongens lunsj for den aseriske statsministeren, på Slottet.

Kl. 19.00 er statsministeren vert for en regjeringsmiddag for statsminister Rasi-Zade, i Regjeringens representasjonsbolig i Parkveien 45. Det er fotomulighet i det gjestene tas imot.

Aserbajdsjans statsminister er på offisielt besøk i Norge 11.-15. februar. for fullstendig program viser vi til Utenriksdepartementets pressekontor.

Torsdag 15. februar:
Kl. 18.00 er statsministeren til stede under sentralbanksjef Svein Gjedrems årstale, i Norges Banks lokaler, og under den påfølgende årsmiddagen.