Historisk arkiv

Statens regionale informasjonsnett ut på anbud

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Brundtland III

Utgiver: Administrasjonsdepartementet


P R E S S E M E L D I N G
Administrasjonsdepartementet


Nr. 25/95

Dato: 22.08.95

Statens regionale informasjonsnett ut på anbud

Staten utvider sin bruk av elektroniske informasjonskanaler, og for første gang tas også Internettet i bruk til statlige anbud. Det skjer når Administrasjonsdepartementet nå etablerer Statens regionale informasjonsnett (SRI), som vil omfatte fylkesmannsembetene og enkelte statlige etater og kontorer i fylkene. SRI vil samspille med bl.a. departementsnettet i Oslo og med andre offentlige og private nett.

Interesserte firma inviteres nå til åpen anbudskonkurranse, i henhold til EØS-bestemmelsene. Alle anbudsdokumentene ligger også tilgjengelig på Internettet i informasjonsbasen ODIN, som omfatter offentlig dokumentasjon og informasjon i Norge. Der kan interesserte finne mer informasjon om Statens regionale informasjonsnett. Adressen er linkdoc034005-990124#dochttp://odin.dep.no/ad/sri. Anbudsfristen utløper 31.08.95.

Det er første gang Administrasjonsdepartementet legger ut anbudsdokumentene på Internet, som et supplement til vanlig utlysning gjennom Norsk lysingsblad og dagspressen.

Statens regionale informasjonsnett vil være i ordinær drift fra 1 mars 1996. Statens forvaltningstjeneste vil fram til 1.7.97 ha det operative ansvaret for SRI, der en i stor grad tar sikte på kjøp av nettjenester i markedet.

Kontakt for nærmere informasjon:
Prosjektleder Svein Sefland, Forvaltningspolitisk avd., tlf. 22 34 49 64.


Lagt inn 22 august 1995 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen