Historisk arkiv

Statssekretærutvalget legger fram rapport om informasjonsteknologi

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Brundtland III

Utgiver: Samferdselsdepartementet


P R E S S E M E L D I N G
Samferdselsdepartementet


19. januar 1996

Pressekonferanse: Statssekretærutvalget legger fram rapport om informasjonsteknologi

Vi inviterer til pressekonferanse

mandag 22. januar kl. 1200
Telenor forskning og utvikling
2. etasje, Strandgata 9, Tromsø

i forbindelse med at et statssekretærutvalg legger fram en rapport som tar for seg utviklingen innen informasjonsteknologien.

Utvalgets leder statssekretær Torstein Rudihagen, Samferdselsdeparte- mentet, orienterer og svarer på spørsmål, sammen med representanter for utvalgets sekretariat.

Representanter for Telenor forskning og ODIN (Offentlig dokumentasjon og informasjon i Norge) vil dessuten orientere om en del prosjekter og tjenestetilbud som omfatter bruk av moderne informasjonsteknologi, blant annet om prosjekter innenfor telemedisin og tilbud om formidling av offentlig informasjon gjennom Internett.

Orienteringen om statssekretærutvalgets rapport vil bli overført ved hjelp av konferansefjernsyn til Plenumssalen, Pressesenteret i Regjerings- kvartalet, bygning R-4, Pløens gate 8, Oslo. Pressen vil få adgang til å stille spørsmål - ved bruk av to-vegs konferansefjernsyn. Overføringen tar til klokken 1200. Av hensyn til praktiske forberedelser i forbindelse med bruk av konferansefjernsyn ser vi gjerne at redaksjonen gir beskjed på forhånd om deltakelse til: Informasjonskontoret, Samferdselsdeparte- mentet, tlf. 22 34 81 96, faks 22 24 95 71.

Vel møtt!


Lagt inn 22 januar 1996 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen