Historisk arkiv

Dialogmøte - tilskuddsordning frivillige organisasjoner

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Forsvarsdepartementet

I forbindelse med søknadsrunden for tilskuddsordning for frivillige organisasjoner for tilskuddsåret 2021 innkaller Forsvarsdepartementet til elektronisk møte for potensielle søkere. Møtet avholdes 7. mai 2020, klokken 14:00-15:00.

Forsvarsdepartementet inviterer til elektronisk informasjonsmøte 7. mai 2020, klokken 14:00 til 15:00. Møtet avholdes for tilskuddsmottakere og organisasjoner som er interessert i å søke tilskudd for 2021, fra Forsvarsdepartementets tilskuddsordning for frivillige organisasjoner.

På møtet vil FD orientere om ny forskrift for FDs tilskuddsordninger for frivillig aktivitet på forsvars- og sikkerhetsområdet. I tillegg vil det bli anledning til å stille spørsmål til søknads- og rapporteringsprosessen for tilskuddsåret 2021.

Se forskriften her: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2020-02-17-167

Forsvarsdepartementet har i tillegg oppdatert nettsidene med relevant informasjon om tilskuddsordningene: https://www.regjeringen.no/no/dep/fd/tilskudd/innsikt/tilskudd/informasjon-om-forsvarsdepartementets--2/id2354654/

Vi minner om at søknad om tilskudd må være sendt senest 1. juni 2020. 

Som en konsekvens av Covid-19-situasjonen og tilknyttede smitteverntiltak gjennomføres årets møte elektronisk via telefonkonferansetjenesten Pexip. Pexip kan benyttes via nettleseren, ved å laste ned en applikasjon på din smarttelefon eller ved å ringe inn. Vi ber aktuelle søkere ta kontakt med saksbehandler Styrk Norstrand via e-post styrk.norstrand@fd.dep.no for elektronisk invitasjon til møtet.

Vi vil innkalle til et testmøte før selve møtet slik at de som ønsker kan kontrollere at det tekniske fungerer. Da unngår vi unødvendige forstyrrelser i møtet.