Historisk arkiv

Priv til red:

Sanner til Trondheim torsdag 1. august

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Torsdag 1. august kommer kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) til Trondheim. Han skal blant annet høre ansatte og lederes erfaringer med integreringsarbeid på arbeidsplassen, åpne Trøndersk Matfestival og diskutere lærlingeproblematikken i kokkebransjen på Credo.

Program torsdag 1/8:

10.00-10.40

Sanner besøker ansatte i logistikk-, kantine- og renholdsbedriften NRS AS ute på jobb. Tidligere i sommer vant bedriften IMDi Midt sin Mangfoldspris for godt integreringsarbeid. Sanner skal høre ansatte og lederes erfaringer med integreringsarbeid på jobb.
Adresse: Møller bil AS, Ingvald Ystegaardsvei 19

 

11.00-13.45

Statsråden står for den offisielle åpningen av Trøndersk Matfestival. Her vil han tale fra hovedscenen og deretter ta turen innom flere boder for smaksprøver og prat med lokale utstillere.
Adresse: Scenen på Torvet

 

14.00-15.00

Besøk på Michelin-restauranten Credo. Statsråden får omvisning av en kokkelærling, og han skal diskutere rekrutteringsproblematikk og lærlingeutfordringer i kokkebransjen med de ansatte. Til slutt får han prøve seg på kjøkkenet.

Adresse: Ladeveien 9

Kontakt:
Ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Kamilla Amundsen Willix på e-post: kamilla-amundsen.willix@kd.dep.no eller på telefon 41649970 hvis dere ønsker å delta.