Historisk arkiv

Statsministeren til EU-toppmøte: 25 år med EØS-avtalen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Det er i år 25 år siden EØS-avtalens ikrafttredelse. I den forbindelse er statsminister Erna Solberg og hennes to kolleger fra Island og Liechtenstein invitert som gjester til Det europeiske råds toppmøte 22. mars.

Statsminister Solberg vil under toppmøtet delta i en samtale om EØS-samarbeidet med Det europeiske råds president Tusk, kommisjonspresident Juncker og alle EUs stats- og regjeringssjefer. Samtalen vil etterfølges av en offentlig markering og en pressekonferanse.

Praktisk informasjon:
Alle journalister må ha egen akkreditering til Det europeiske råds toppmøte (det holder ikke med fast akkreditering til EU). Frist for å få akkreditering er 25. februar kl. 16.00. På grunn av den korte fristen vil det imidlertid være mulig å få akkreditering etter dette.  

Mer informasjon om akkreditering og registreringsskjema her.

Dersom det oppstår problemer med registrering kan Rådets pressesenter kontaktes på press.centre@consilium.europa.eu; +32 2 281 9000.

Pressekontakt på Statsministerens kontor er kommunikasjonsrådgiver Marita Isaksen Wangberg, +47 905 12 319, e-post miw@smk.dep.no.