Historisk arkiv

Statsråd Hanssen har første dialogmøte med representanter for økonomisk og sosialt vanskeligstilte 17. april

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Arbeids- og inkluderingsdepartementet

I kampen mot fattigdom styrker regjeringen nå kontakten med organisasjoner for økonomisk og sosialt vanskeligstilte og etablerer dialogmøter med myndighetene og et eget kontaktutvalg for organisasjonene som skal forberede møtene.

I kampen mot fattigdom styrker regjeringen kontakten med organisasjoner for økonomisk og sosialt vanskeligstilte og etablerer dialogmøter med myndighetene og et eget kontaktutvalg for organisasjonene som skal forberede møtene.

– Jeg vil ha en fast og regelmessig dialog med organisasjoner på området, sier arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen.

Dialogmøtene gir organisasjonene og regjeringen muligheter til å utveksle råd og kompetanse på dette viktige området. Dialogen vil bygge på egenorganisering, og deltakernes egne erfaringer er viktige. Deltakelsen på dialogmøtene kan også variere ut fra aktuelle tema. Blant organisasjonene som deltar på første dialogmøte er Velferdsalliansen, Foreningen Fattig-Norge, Landsforeningen for barnevernsbarn, Rettferd for taperne, KREM, WayBack, stiftelsen Livet etter soning med flere.

Tid: Torsdag 17. april, kl. 09.15 – 11.15
Sted: Arbeids- og inkluderingsdepartementet, S-blokka, Einar Gerhardsens plass 3.

Det blir anledning til å ta bilder før møtet starter. Statsråden vil være tilgjengelig for kommentar etter møtets slutt.