Historisk arkiv

Invitasjon til frokostseminaret:

Internasjonalisering, rekruttering og mangfold

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

Barne- og likestillingsdepartementet har i samarbeid med Innovasjon Norge, NHO og rådgivningsfirmaet Vipe utarbeidet praktiske råd til bedrifter som ønsker å rekruttere flere kvinner til internasjonalt arbeid. Rådgivningen omfatter også kvinner som ønsker å arbeide i utlandet. Programmet for frokostseminaret finner du her.

Barne- og likestillingsdepartementet har i samarbeid med Innovasjon Norge, NHO og rådgivningsfirmaet Vipe utarbeidet praktiske råd til bedrifter som ønsker å rekruttere flere kvinner til internasjonalt arbeid. Rådgivningen omfatter også kvinner som ønsker å arbeide i utlandet. Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Gunn Ovesen, vil overrekke statsråd Anniken Huitfeldt praksisen på et frokostseminar 9 september. Programmet for frokostseminaret finner du her.

Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt vil holde et innlegg hvor lønnsomhetsperspektivet knyttes til bedrifters arbeid med mangfold og likestilling. Hun vil videre argumentere for at mangfold på alle nivåer, ute som hjemme, er en nødvendig forutsetning for å være konkurransedyktig i et globalt arbeidsmarked.

Frokostseminaret retter seg mot:

1) Internasjonale bedrifter som ønsker hevde seg i kampen om de
beste hodene – uavhengig av kjønn
2) Personer med internasjonale ambisjoner

Les invitasjonen her (PDF-format)