Historisk arkiv

Vil øke livskvaliteten for homofile og lesbiske

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

Vi må få til større åpenhet om homofili og trygghet for homofile og lesbiske, sier barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem. Derfor har vi satt av 2,2 millioner kroner til tiltak og prosjekter som kan bidra til bedre levekår og livskvalitet for lesbiske og homofilegruppen.

Pressemelding

Nr.: 07003
Dato: 18.01.07

Vil du bidra til økt livskvalitet blant homofile og lesbiske?

-Vi må få til større åpenhet om homofili og trygghet for homofile og lesbiske, sier barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem. Derfor har vi satt av 2,2 millioner kroner til tiltak og prosjekter som kan bidra til bedre levekår og livskvalitet for lesbiske og homofilegruppen.

- Jeg håper organisasjoner og enkeltpersoner som har gode ideer vil søke. Det er spesielt viktig å fremme prosjekter som tar sikte på å bedre levekårene for unge homofile og lesbiske utenfor de store byene, homofile i flerkulturelle miljøer, homofile som driver organisert lagidrett og homofile/lesbiske på deres arbeidsplass, sier statsråd Bekkemellem.

Les mer om muligheter for å lage tiltak som kan bidra til åpenhet om homofili og motarbeide diskriminering på grunnlag av seksuell orientering eller kjønnsuttrykk her.