Historisk arkiv

EØS-MIDLENE:

Ny søkbar database for godkjente prosjekter og fond

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Europaportalen

På hjemmesiden til EØS-midlene finnes det nå en brukervennlig database med informasjon om alle godkjente enkeltprosjekter og fond. Innholdet kan sorteres etter land og innsatsområde. Prosjekter med norsk partner er markert med flagg, slik at de er lett å finne.

På hjemmesiden til EØS-midlene finnes det nå en brukervennlig database med informasjon om alle godkjente enkeltprosjekter og fond. Innholdet kan sorteres etter land og innsatsområde, og prosjekter med norsk partner er markert.

Prosjektdatabasen er på engelsk, og finnes på www.eeagrants.org/projects.

Ny søkbar proshektdatabase for EØS-midleneVed å benytte rullegardinmenyer velger man mottakerland og/eller innsatsområde. Det er også mulig å hente frem  enkeltprosjekter hvis man kjenner prosjektnummer. Ved å klikke på et interaktiv kart får man en grafisk fremstilling av status i det enkelte mottakerlandet.

Alle prosjekter og fond i databasen har en kort beskrivelse i tillegg til relevant nøkkelinformasjon. Prosjekter med norsk samarbeidspartner kan søkes frem direkte ved å velge "Partnership projects" fra rullegardinmenyen. I tillegg markeres dette med et norsk flagg på listen over søketreff.

På forsiden til prosjektdatabasen vises de fem siste prosjekter/fond som er godkjent. Sekretariatet i Brussel (Financial Mechanism Office) er ansvarlig for databasen som oppdateres fortløpende.