Historisk arkiv

EØS-MIDLENE

Samarbeidsprogrammene med Romania og Bulgaria lanseres i november

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Europaportalen

Utenriksdepartementet i samarbeid med Innovasjon Norge inviterer til lanseringsseminar for de nye bilaterale samarbeidsprogrammene med Romania og Bulgaria i begynnelsen av november. EØS-ordningen for de to landene presenteres samtidig.

Utenriksdepartementet i samarbeid med Innovasjon Norge inviterer til lanseringsseminar for de nye bilaterale samarbeidsprogrammene med Romania og Bulgaria i begynnelsen av november. EØS-ordningen for de to landene presenteres også.

SofiaNorge skal i perioden 2007-2009 bidra med 1,1 milliard kroner for å skape sosial og økonomisk utvikling i de nye EØS-landene Romania og Bulgaria. Halvparten av midlene kanaliseres gjennom den eksisterende EØS-finansieringsordningen. Den andre halvparten blir tildelt gjennom nye samarbeidsprogrammer mellom Norge og mottakerlandene.

Påmeldingsfrist: 1. november
Det legges opp til seminarer i Oslo,
Bergen, Trondheim, Bucuresti og i Sofia
fra 7. – 15. november. I samarbeids-programmene ønsker vi å ha norske private og offentlige aktører, arbeidslivets parter og frivillige organisasjoner med på laget. Støtte gis til utvikling og gjennomføring av gode samarbeidsprosjekter i Romania og Bulgaria. Påmeldingsfrist er 1. november.

Seminarene vil gi nødvendig grunnlag for å vurdere om du ønsker å delta i utvikling av samarbeidsprosjekter. På seminarene presenteres prosjekteksempler, det gis veiledning i søknadsprosessen og regelverket gjennomgås. Det blir i tillegg mulighet til å møte personer fra Innovasjon Norge (bilateralt samarbeidsprogram), Financial Mechanism Office (EØS-ordningen), Utenriksdepartementet og aktuelle fagdepartementer.


Mer om seminarene
og påmeldingsskjema finnes på hjemmesiden til Innovasjon Norge.

Mer om de bilaterale samarbeidsprogrammene finner du her.