Historisk arkiv

Aasrud gratulerer Seniornett med SeniorSurf-dagen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet

Foreningen Seniornett gjør et viktig arbeid for å bidra til at flere eldre behersker bruk av digitale verktøy og tjenester.

- Er det noe vi vet, så er det at vi blir stadig flere eldre i dette landet. Det digitale landskapet vil fortsette å endre seg, og det vil være et behov for kontinuerlig læring. Det er derfor gledelig at aktører som Seniornett er på banen og bidrar til at eldre også mestrer den digitale hverdagen, sier fornyingsminister Rigmor Aasrud.

Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet har over mange år bidratt med økonomisk støtte til foreningen og betrakter arbeidet som viktig i forbindelse med fornyings- og IKT-politikken. I år fikk foreningen 2 millioner kroner fra departementet.

- Seniornett er på mange måter et dugnadsarbeid og jeg vil også sende en takk til alle bibliotek, frivillighetssentraler, dataklubber, eldresentra, og andre som bidrar til å gjennomføre årets seniorsurfdag. Ikke minst til seniorer som kaster seg ut i det akkurat i dag! 

I år arrangeres det ”Seniorsurfarrangementer” på mer enn 280 plasser over hele landet, på alt fra bibliotek til shoppingsentre.

Les mer om SeniorSurf-dagen på nettsidene til Seniornett.