Historisk arkiv

Fornyingsministeren til Agder-fylkene

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

Fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys skal besøke IKT-bedrifter i Kristiansand, Grimstad og Risør og vil bli orientert om satsninger knyttet til IKT, e-forvaltning og energieffektive dataløsninger.

Fornyings- og administrasjonsminister Heidi Grande Røys skal besøke IKT-bedrifter i Kristiansand, Grimstad og Risør og vil bli orientert om satsninger knyttet til IKT, e-forvaltning og energieffektive dataløsninger. Pressen er hjertelig velkommen til alle besøk.

  • Fra kl 11.00 – 12.00 skal hun besøke Agder Energi som skal presentere prosjektet ”Grønn IT med sorte tall, et prosjekt som er fremhevet i IKT-Norges rapport om grønn IT.
    Sted: Agder Energis hovedkontor, Elvegaten 2, Kristiansand.
     
  • Kl. 13 – 14 besøker Grande Røys Universitetet i Agder hvor hun vil få en orientering om noen av UiAs aktiviteter på IKT-området.
    Sted: Groseveien 36, Grimstad.
  • Kl. 14 – 15 besøker statsråden bedriften aPlay Motivation som har sin opprinnelse fra Grimstad ungdomsskole. Her har de bl.a laget et IT-opplegg for lite motiverte elever.
    Sted: Arendalsveien 32, Grimstad
  • Kl. 15.30 – 16.30 besøker statsråden Falck Igel i Risør.  Bedriften produserer IKT-baserte produkter til hjelp for mennesker med funksjonsnedsettelse. Dette er gode eksempler på hvordan moderne teknologi med universell utforming kan brukes til å inkludere mennesker med funksjonshemninger i arbeids- og samfunnsliv.

Pressekontakt under besøket: politisk rådgiver Jørund Leknes, tlf. 908 98 492.