Historisk arkiv

Kommunikasjonspriser til Statens Pensjonskasse og Datatilsynet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

SPK.no er kåret til årets nettsted 2007, mens Datatilsynet har fått kommunikasjonsbransjens fagpris.

Kommunikasjonsforeningen kårer i samarbeid med Dataforeningen årets beste nettsted. Blant 53 kandidater stakk Statens Pensjonskasse av med seieren, med 43 av 50 mulige poeng. De fem nominerte i kategorien Beste nettsted var Telenor, Vinmonopolet, Rikshospitalet, Storebrand og Statens Pensjonskasse.

Det er en grundig vurdering av både innhold, innholdskvalitet, tilrettelegging av tjenester, interaktivitet, design, navigasjon og struktur på nettsidene som danner grunnlaget for tildelingen av prisen.

Fagprisen til Datatilsynet
Kommunikasjonsbransjens fagpris gikk i år til Datatilsynet, for deres langsiktige og målrettede arbeid innen sitt fagfelt.

Denne prisen deles ut av Kommunikasjonsforening og Norske Informasjonsrådgivere (NIR) i fellesskap. Prisen gis til bransjens beste kommunikasjonsarbeid, kampanje eller avdeling/bedrift og gir honnør for fremragende kommunikasjonsarbeid/PR-kampanje.

I sin begrunnelse trekker juryen blant annet frem Du bestemmer-kampanjen som også har fått internasjonal anerkjennelse og blir brukt som inspirasjon i flere europeiske land.