Historisk arkiv

Vil ha økt bruk av elektroniske løsninger

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

- Elektroniske løsninger er stikkordet når det gjelder offentlige innkjøp. Regjeringen har derfor i neste års statsbudsjett foreslått 19 millioner i friske midler til økt satsing på e-handel, sa statsråd Rigmor Aasrud på Anskaffelseskonferansen 2009.

- Elektroniske løsninger er stikkordet når det gjelder offentlige innkjøp. Regjeringen har derfor i neste års statsbudsjett foreslått 19 millioner i friske midler til økt satsing på e-handel, sa statsråd Rigmor Aasrud på Anskaffelseskonferansen 2009 4. november.

- Offentlige innkjøp skal gjennomføres korrekt og med høy kvalitet. Vi har gjort mye, og skal gjøre enda mer for å forbedre prosessene. Vi er avhengige av at alle ledere og alle som arbeider med innkjøp også tar ansvar. Dette handler om å styrke innkjøpsfunksjonen gjennom tilstrekkelige ressurser og en god organisering, å heve innkjøpskompetansen og å bruke elektroniske verktøy. På denne måten kan vi sammen få til effektive og samfunnstjenelige offentlige anskaffelser. Sammen kan vi få til ”Det gode innkjøp”, avsluttet statsråden.

Fornyings- og kirkeminister Rigmor Aasrud på talerstolen under Innkjøpskonderansen 2009.
Fornyings- og kirkeminister Rigmor Aasrud på talerstolen under Innkjøpskonderansen 2009. Foto: Marianne Gjørv.