Historisk arkiv

Invitasjon til media: Presentasjon av E-tjenestens ugraderte vurdering – Fokus 2011

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Forsvarsdepartementet

Etterretningstjenesten vil presentere sin første ugraderte vurdering av situasjonen i Norges interesseområder tirsdag 14. juni kl 10, i deres lokaler på Lutvann i Oslo.

- Med denne vurderingen legger vi frem E-tjenestens analyser for utvalgte geografiske og tematiske områder, sier generalløytnant Kjell Grandhagen, sjef for E-tjenesten.

Forsvarsminister Grete Faremo vil motta vurderingen fra generalløytnant Kjell Grandhagen.
- Jeg er opptatt av at informasjon om vår virksomhet i størst mulig grad skal være åpent tilgjengelig. Jeg har derfor bedt om at det for første gang lages en åpen vurdering fra E-tjenesten, og ser frem til å motta denne, sier forsvarsminister Grete Faremo.

Forsvarssjef Harald Sunde vil også være til stede.

Priv til red.:

Praktisk informasjon:

Presentasjonen skjer i E-tjenestens lokaler på Lutvann i Oslo, der spesielle sikkerhetshensyn må ivaretas. Vi ber derfor om at journalister som vil delta melder seg på til Bent-Ivan Myhre, bim@fd.dep.no, innen fredag 10. juni kl 14.
Påmeldingen må inneholde navn på journalist/fotograf og mediet de kommer fra.

Vi ber om at journalister/fotografer tar med seg gyldig legitimasjon/pressekort og møter i vakta på Lutvann i god tid, og senest kl 09.45.

Det vil bare være tillatt å filme/fotografere inne i rommet der presentasjonen finner sted. Det er generelt fotoforbud utenfor og inne i E-tjenestens bygg.
Det vil ikke være mulig å føre kabler inn i bygget eller benytte trådløst nett.

Kontaktpersoner:
For Forsvaret/E-tjenesten: Oberstløytnant Bent-Ivan Myhre, 92284687, bim@fd.dep.no

For Forsvarsdepartementet: Marita I. Wangberg, 90512319, miw@fd.dep.no