Historisk arkiv

Finansministeren holder internasjonal konferanse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Finansdepartementet

Sted:

Finansdepartementet har, i samarbeid med Norges bank og Etikkrådet, invitert 200 ledere fra finansinstitusjoner, ideelle organisasjoner og myndigheter til konferanse om de etiske retningslinjene for Pensjonsfondet – Utland (SUP). Konferansen "Investing for the Future" blir et startskudd for evalueringen av de etiske retningslinjene for SUP. H.K.H Kronprins Haakon og finansminister Kristin Halvorsen åpner konferansen. Jan Egeland, Hilde Frafjord Johnsen, Knut Kjær, Henrik Syse, Gro Nystuen og Fredrick Hauge er noen av bidragsyterne fra Norge.

Finansdepartementet har, i samarbeid med Norges bank og Etikkrådet, invitert 200 ledere fra finansinstitusjoner, ideelle organisasjoner og myndigheter til konferanse om de etiske retningslinjene for Pensjonsfondet – Utland (SUP). Konferansen "Investing for the Future" blir et startskudd for evalueringen av de etiske retningslinjene for SUP.

H.K.H Kronprins Haakon og finansminister Kristin Halvorsen åpner konferansen. Jan Egeland, Hilde Frafjord Johnsen, Knut Kjær, Henrik Syse, Gro Nystuen og Fredrick Hauge er noen av bidragsyterne fra Norge.

Les mer her