Historisk arkiv

Pressebrief om Etikkonferansen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Finansdepartementet

Sted:

Finansminister Kristin Halvorsen holder innlegg om Finansdepartementets arbeid med de etiske retningslinjene på pressebriefing i anledning etikkonferansen som holdes 16. og 17. januar. Konferansen ”Investing for the Future- Financial Investments and Ethical Considerations” er startskuddet for evalueringen av de etiske retningslinjene for Statens Pensjonsfond – Utland.

Finansdepartementet  inviterer til pressebriefing i anledning etikkonferansen som holdes 16. og 17. januar. Konferansen ”Investing for the Future- Financial Investments and Ethical Considerations” er startskuddet for evalueringen av de etiske retningslinjene for Statens Pensjonsfond – Utland.

Pressebriefing finner sted i Finansdepartementet fredag 11. januar, møterom 153 fra 10.00-11.30.

  • Finansminister Kristin Halvorsen holder innlegg om konferansen og planene for evalueringsarbeidet.
  • Martin Skancke, ekspedisjonssjef i Finansdepartementet, orienterer om Finansdepartementets arbeid med de etiske retningslinjene.
  • Anne Kvam, sjef for Corporate Governance i Norges Bank Investment Management, orienterer om arbeidet med aktivt eierskap.
  • Ola Mestad, professor dr. juris ved Senter for europarettved  Universitetet i Oslo og medlem av Etikkrådet, orienterer om Etikkrådets arbeid.

Spørsmål kan rettes til:
Kaja Haldorsen
Informasjonsrådgiver
Finansdepartementet
Kh@fin.dep.no
mobil: 99722009

Informasjon om konferansen:

For akkreditering til konferansen send navn, medieorganisasjon, stilling og mobiltelefonnummer på email til kaja.haldorsen@fin.dep.no

Konferansens hjemmeside
- Program
- Om talerne på konferansen

Finansdepartementets nettside om Statens pensjonsfond
Norges Banks nettside
Etikkrådets nettsideside