Historisk arkiv

Nyheter for FKDs ansatte

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

Fiskeri- og kystdepartementet har i dag hatt allmøte for sine ansatte. For de av dere som ikke hadde anledning til å delta, vil vi oppsummere møtets innhold her.

Alle ansatte som var på jobb fredag, kom fysisk uskadet fra bombeangrepet.  Statsråden informerte om sin helg i Oslo og på Sundvolden de siste dagene. Ansatte som var i departementet 22. juli fortalte om sine opplevelse under og etter eksplosjonen i r-kvartalet.

En representant fra Bedriftshelsetjenesten fortalte om hvordan vi kan ta vare på oss selv og hverandre i dag og i tiden framover. De ansatte kan ta kontakt med nærmeste leder ved behov for bistand fra Bedriftshelsetjenesten.

Departementsråden og ADM orienterte om skadene på bygningen. Statsbygg går nå igjennom alle bygg i regjeringskvartalet.  FKD blir orientert om status på Grubbegata 1 om kort tid. FKD vil informere sine ansatte så snart vi vet mer om når vi kan flytte inn i lokalene igjen.

Fiskeri- og kystdepartementet har midlertidige kontorer hos Innovasjon Norge i Akersgata 13. Ansatte som ønsker det kan møte her for å få informasjon om situasjonen og for å prate med kolleger. 

Alle ledere er tilgjengelige for de av dere som har spørsmål, eller som ønsker å snakke om det som har skjedd og veien videre. ADM kan også kontaktes ved Målfinn Almklov på 905 42 241.

De ansatte nås på mobil eller via departementenes sentralbord 22 24 90 90.

Se også informasjon fra Departementenes servicesenter