Historisk arkiv

Matministrene åpnet Mathallen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

Matministrene, henholdsvis landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum og fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen, foretok den offisielle åpningen av Mathallen i dag.

- Med Mathallen får vi et samlingssted for de gode opplevelsene. Her kan vi møtes, både store og små matglade mennesker. I dette storslagne rommet skal vi alle finne inspirasjon, dele kunnskap og utveksle erfaringer. Vi trenger steder som kan vise frem fantastiske norske råvarer og hvor kunnskapen rundt råvarene skal syde og koke, sa fiskeri- og kystministeren da hun og landbruks- og matministeren offisielt åpnet Mathallen Oslo i dag.

Mathallen Oslo har sitt forbilde i de europeiske mathallene og rommer spesialbutikker, kafeer og spisesteder. I tillegg byr Mathallen på en rekke matrelaterte aktiviteter som konferanser, kurs, messer og konkurranser. Mathallens aktører tilbyr mat av høy kvalitet, med vekt på det unike. Her finner du fisk, kjøtt, grønnsaker, ost og bakervarer, - alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter. Mathallens produkter og atmosfære skal være preget av kjærlighet til god mat.