Historisk arkiv

Byggefase 2 ved St. Olavs Hospital skal videreføres

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Det er i dag gjennomført foretaksmøte for Helse Midt-Norge angående rammebetingelsene for videre investeringer i regionen. - Jeg er glad for at regjeringen nå har avklart de økonomiske forhold omkring videre investeringer i regionen, sier helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad.

Pressemelding

Nr.: 69
Dato: 19.12.05

Byggefase 2 ved St. Olavs Hospital skal videreføres

Det er i dag gjennomført foretaksmøte for Helse Midt-Norge angående rammebetingelsene for videre investeringer i regionen.

- Jeg er glad for at regjeringen nå har avklart de økonomiske forhold omkring videre investeringer i regionen, sier helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad.

I løpet av inneværende stortingsperiode vil Regjeringen i statsbudsjettet foreslå en økning i de årlige, samlede bevilgningene til Helse Midt-Norge RHF på 140 millioner 2005-kroner. Med bakgrunn i dette og tidligere kjente rammer, legges det nå til rette for videreføring og realisering av byggefase 2 ved St. Olavs Hospital.

Styret i Helse Midt- Norge har fått i oppdrag å gjøre nødvendige vurderinger og tilpasninger av byggefase 2 innenfor nye og endelige rammebetingelser og regionens samlede økonomi. Herunder må Helse Midt- Norge selv vurdere muligheten for å realisere et psykiatrisenter og eventuelle andre investeringsprosjekter i regionen.

Protokoll fra foretaksmøtet