Historisk arkiv

Verdens aidsdag

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Vi mangler fortsatt kunnskap om hiv og om hvordan hiv smitter. Det viser levekårsprosjektet som Fafo gjennomfører. De foreløpig funnene fra prosjektet presenteres på en fagkonferanse som Fafo og HivNorge arrangerer 1. desember, som er verdens aidsdag. Statssekretær Ellen B. Pedersen deltar på konferansen.

Vi mangler fortsatt kunnskap om hiv og om hvordan hiv smitter. Det viser levekårsprosjektet som Fafo gjennomfører. De foreløpig funnene fra prosjektet presenteres på en fagkonferanse som Fafo og HivNorge arrangerer 1. desember, som er verdens aidsdag. Statssekretær Ellen B. Pedersen deltar på konferansen.

På oppdrag fra Helsedirektoratet gjennomfører Fafo et levekårsprosjekt i samarbeid med HivNorge. I juni kom første rapport fra prosjektet: Fortsatt farlig å kysse – Kunnskap og holdninger om hiv som bl.a. viser at folk mangler kunnskap om hiv og hvordan hiv smitter. Endelig prosjektrapport vil foreligge fra Fafo i løpet av 1. kvartal 2009.

På fagkonferansen vil Fafo presentere de foreløpige funnene fra de kvalitative intervjuene som nylig er gjennomført i prosjektet. Statssekretær Ellen Birgitte Pedersen deltar i panelet som skal debattere hva resultatene av undersøkelsen kan brukes til.

Les mer om programmet for konferansen her:
http://www.fafo.no/Fafo-frokost/081201/index.htm

Les mer på Helsedirektoratets nettsider