Historisk arkiv

Norsk deltakelse på High Level eHealth-konferanse i Dublin

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Robin Kåss, deltok 13. - 14. mai på eHealth Week i Dublin. Han åpnet den norske standen, og på konferansen holdt han innlegget "Én pasient - én journal".

I tillegg til representanter fra Helse- og omsorgsdepartementet deltok det også representanter fra Helsedirektoratet, Norsk Helsenett SF, Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin og Helsebiblioteket.

Arbeidet med eHelse pågår for fullt i Norge. Allerede til høsten starter pilotprosjekt med nasjonal kjernejournal i Trondheim kommune. Samtidig er Helse- og omsorgsdepartementet i full gang med arbeidet i å følge opp meldingen "Én pasient - én journal".

Formålet med den norske deltakelsen i Dublin har vært å knytte internasjonale kontakter, vise frem hva Norge gjør, samt å lære av hva andre land gjør. I alt var det nærmere hundre norske deltakere på konferansen, fra både helsesektoren og IT-bransjen.

 

Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Facebook Følg oss på Facebook       Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Twitter Følg oss på Twitter