Historisk arkiv

Priv til red

Helse- og omsorgsministeren til Drammen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Mandag 14.01. besøker Jonas Gahr Støre Drammen sykehus. Her vil han besøke barneavdelingen og barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling. Støre besøker også Drammens Ballklubb.

Sted: Drammen sykehus, Barneavdelingen, 11. etg, Wergelands gate 10, Drammen
Tid: 09.15-10.15

Avdelingen åpnet i april 2012 og er Norges første nyfødt-intensiv-avdeling hvor foreldre og barn kan være sammen på enerom hele døgnet ved sykehuset. Metoden innebærer at barnet får så mye hudkontakt som mulig med mor og far, og at foreldrene står for stell av barnet så langt det er forsvarlig og mulig. Statsråden blir vist rundt og møter både fagfolk, barn og pårørende.

Pressen er velkommen til å delta.

Tid: 10.15-11.00: Dialogmøte med tillitsvalgte (lukket for pressen)

Tid: 11.15-12.15
Sted: BUPA, Valdrottveien 23, Drammen.

Avdelingen tilbyr poliklinisk utredning og behandling, i tillegg til behandling i døgninstitusjon til barn og unge med psykiske lidelser. Statsråden får en omvisning og blir orientert om avdelingens arbeid. Støre får møte pasienter og pårørende.

Pressen er velkommen til å delta på omvisning og orientering, men vi ber om forståelse for at møtet med pasienter og pårørende foregår uten media tilstede. Støre er tilgjengelig for kommentarer i etterkant.

Tid: 12.30-13.15.
Sted: Drammens Ballklubbs Idretts Fritids Ordning, Gamborgs vei 5, Drammen.

Drammens Ballklubb har tett samarbeid med skoler og tilbyr fysisk aktivitet hver uke for 5.-7. trinn i skoletida, i tillegg til en idrettsfritidsordning for barn fra 2.-5. klasse og en ungdomsklubb på kveldstid. Ballklubben er et annerledes tenkende idrettslag som ønsker å engasjere hele nærmiljøet til aktivitetsglede. Statsråden får møte femteklassinger som går på skøyter i regi av ballklubben.

Pressen er velkommen til å delta.

 

Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Facebook Følg oss på Facebook       Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Twitter Følg oss på Twitter