Historisk arkiv

Politiet gir drapssaker prioritet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Justis- og politidepartementet

Politidirektoratet, Oslo politidistrikt og Kripos har drøftet de senere dagers oppslag i mediene om etterforskning av drapssaker i Oslo. Ledelsen i Oslo politidistrikt forsikrer om at de også i ferietiden har ressurser og kompetanse til å etterforske drapssaker de har ansvaret for.

Politiet gir drapssaker prioritet – også i ferietiden

Politidirektoratet, Oslo politidistrikt og Kripos har drøftet de sener dagers oppslag i mediene om etterforskning av drapssaker i Oslo.

- Det er viktig for meg som politidirektør å forsikre publikum - og ikke minst de pårørende - om at norsk politi alltid gir denne typen alvorlige saker høy prioritet, også i ferietiden, sier politidirektør Ingelin Killengreen.

Ledelsen i Oslo politidistrikt forsikrer at de har ressurser og kompetanse til å foreta en forsvarlig etterforskning av de drapssaker som distriktet har ansvaret for. Ledelsen har iverksatt nødvendige tiltak for å kunne gi disse sakene en forsvarlig oppfølging også i ferietiden, og det er etablert et nært og godt samarbeid mellom Oslo politidistrikt og Kripos, heter det i en pressemelding fra Politidirektoratet.

Les mer her.