Historisk arkiv

Hadia Tajik ny politisk rådgiver i Justisdepartementet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Justis- og politidepartementet

Hadia Tajik (Ap) er ny politisk rådgiver i Justis- og politidepartementet. Hun skal vikariere for Eirik Øwre Thorshaug mens han er i permisjon.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Justisdepartementet har ansvaret for et fagområde som jeg er svært interessert i, og som samsvarer med min fagbakgrunn. Jeg håper å kunne bidra til å skape mer debatt rundt justissektoren, sier Hadia Tajik.

Justis- og politidepartementet blir Tajiks tredje arbeidsplass for den rødgrønne regjeringen: Hun er i permisjon fra stillingen som politisk rådgiver i Arbeids- og inkluderingsdepartementet, og hun har vikariert for Mina Gerhardsen som politisk rådgiver ved Statsministerens kontor.

Nylig foreslo nominasjonskomiteen i Oslo Arbeiderparti å innstille Tajik til sjetteplassen på Oslo Aps stortingsliste. Tidligere har hun vært politisk nestleder i AUF i Rogaland.

For ytterligere kommentarer fra Hadia Tajik eller justisminister Knut Storberget, vennligst kontakt Justisdepartementets pressetelefon: 22 24 55 44 / 97 55 37 45.