Historisk arkiv

"Godtfolk" - Djupedals nye nettside

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Kunnskapsminister Øystein Djupedal lanserer nå sin nye dialogside på www.regjeringen.no og inviterer alle interesserte til å skrive inn meninger og spørsmål. Hans to første innlegg handler om skolestarten og om debatten rundt offentliggjøring av resultatene fra nye nasjonale prøver.

Kunnskapsminister Øystein Djupedal lanserer nå sin egen dialogside på www.regjeringen.no og inviterer alle interesserte til å skrive inn meninger og spørsmål. Hans to første innlegg handler om skolestarten og om debatten rundt offentliggjøring av resultatene fra nye nasjonale prøver.

”Godtfolk” er tittelen på den nye siden, et uttrykk som ikke er tilfeldig valgt:
- Dette er tiltaleformen jeg selv oftest bruker når jeg taler til forsamlinger. Mitt ønske med den nye siden er å komme tettere på folk og samtidig motta klare meninger eller spørsmål tilbake, sier Djupedal. 

Nettsiden er ikke en tradisjonell blogg, men statsråden har ambisjoner om selv å legge ut flere innlegg hver uke. Han håper folk rundt i landet vil svare på innleggene, enten det handler om ris eller ros:  - Mange av disse svarinnleggene vil bli publisert, og slett ikke bare de som er enige med meg, understreker Djupedal.  

Dialogsiden inngår i ”Ministerens side” der det også finnes oversikter over kunnskapsministerens kalender, taler og artikler.