Historisk arkiv

Gratulerer med barnehagedagen!

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

-For åttende gang på rad arrangeres barnehagedagen. Årets slagord for dagen er ”Det beste for de minste”. Det er et slagord jeg kan slutte meg til, sa kunnskapsminister Kristin Halvorsen da hun besøkte Gulldalen barnehage i Oslo.

-For åttende gang på rad arrangeres barnehagedagen. Årets slagord for dagen er ”Det beste for de minste”. Det er et slagord jeg kan slutte meg til. Det betyr at vi skal ha kompetente voksne til å jobbe med barn. Derfor har jeg også satt i gang en større kampanje for å rekruttere flere flinke ungdommer til å jobbe i barnehagen som førskolelærer, sa kunnskapsminister Kristin Halvorsen da hun besøkte Gulldalen barnehage i Oslo.

Gulldalen barnehage har hatt lek og vennskap som tema og kunnskapsministeren var med på åpning av en utstilling i barnhagen som hadde dette som tema.

(Foto: KD)

-Jeg synes det arbeidet som er gjort i Gulldalen barnehage er svært spennende. Kunnskapsdepartementet følger opp med en kompetansesatsing kalt Vennskap og deltakelse for å styrke barnehageansattes kompetanse på dette området, sa kunnskapsministeren.

Det meldes om stor interesse for barnehagedagen fra hele landet. Det er arrangementer i mer enn 2000 barnehager.