Historisk arkiv

OECD- og PISA-ledere besøker Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

PISA Governing Board holder møte i Oslo.

Sted:

Kunnskapsminister Øystein Djupedal møter Barbara Ischinger, leder for utdanning i OECD og Andreas Schleicher, leder for den internasjonale PISA undersøkelsen.

Barbara Ischinger, leder for utdanning i OECD og Andras Schleicher, leder for den internasjonale PISA undersøkelsen, besøker Norge i anledning et møte i PISA Governing Board i Oslo 12.-14. mars.

Selve styremøtet i PISA er lukket, men både Barbara Ischinger og Andreas Schleicher er tilgjengelig for pressen mens de er i Oslo. For å avtale eventuelle intervjuer med dem, kan journalister ta kontakt med medierådgiver Håkon Fenstad i Kunnskapsdepartementet.

Barbara Ischinger skal tirsdag klokken 11.30 besøke Gamlebyen skole i Oslo. Det er satt av et par timer til besøket. Hun får en omvisning på skolen, og skal treffe femteklassinger i fysikk og engelsk undervisning. Pressen er velkommen til å følge besøket. Det avsluttes i skolens bibliotek hvor rektor Karin D. Eger og Ischinger kan svare på spørsmål. Deretter har de en uformell lunsj.

Tid:                Tirsdag 13. mars kl. 11.30

Sted:  Gamlebyen skole, Egedes gate 3

Kunnskapsminister Øystein Djupedal har et møte med Barbara Ischinger onsdag 14. mars klokken 9-10. Det er fotomuligheter ved starten av møtet, og de vil være tilgjengelig for kommentarer etterpå. Tema for møtet er aktuelle OECD-saker innen utdanning.

 

Tid:               Onsdag 14. mars klokka 9-10 (satt av tid etterpå til pressen)

Sted:  Kunnskapsdepartementet, Akersgata 44