Historisk arkiv

TENK – studentdrevet realfagstrening

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Sted:

Kunnskapsminister Øystein Djupedal og direktør i NHO, Sigrun Vågeng, besøker mandag 26. mars TENK – studentdrevet realfagstrening. Universitetet i Oslo, Georg Sverdrups Hus, Aud. 2 Molkte Moesv.39.

Kunnskapsminister Øystein Djupedal besøker  TENK,et prosjekt for realfagsrekruttering og integrasjon i Norge, Universitetet i Oslo, Georg Sverdrups Hus, Aud. 2 Molkte Moesv.39

Gjennom TENK hjelper studenter fra Universitetet i Oslo elever i ungdomsskoler og videregående skoler med å løse interessante realfaglige problemer, og de fungerer på denne måten som både sosiale og faglige forbilder for elevene.

Djupedal vil i løpet av besøket holde et kort innlegg for alle elevene og studentene. Etter åpningen vil statsråden møte noen av elevene som har mattetrening med sine mentorer (rom 3521, grupperom 1).

Besøket blir gjort i sammenheng med NHOs erfaringsdelingskonferanse ”Realfag – det er nå det gjelder”, som blir arrangert onsdag 28. mars. Her vil kunnskapsministeren holde et innlegg om rekruttering til realfagene gjennom kunnskap og gode forbilder.