Historisk arkiv

Språkkartlegging i barnehagen: Rapport fra ekspertutvalg

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Sted:

Kunnskapsdepartementet nedsatte i mai 2010 et ekspertutvalg som skulle vurdere ulike verktøy for kartlegging av barns språk i barnehagen. Utvalget har nå gjennomført sitt arbeid og skal levere sin rapport til kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

Kunnskapsdepartementet nedsatte i mai 2010 et ekspertutvalg som skulle vurdere ulike verktøy for kartlegging av barns språk i barnehagen. Utvalget har nå gjennomført sitt arbeid og skal levere sin rapport til kunnskapsminister Kristin Halvorsen. Dette skjer:

Sted: Kunnskapsdepartementet, Kirkegata 18 i Oslo

Ekspertutvalgets leder, Peter Østergaard Andersen vil presentere rapporten. Han vil redegjøre kort for utvalgets vurderinger og konklusjoner, og kunnskapsminister Kristin Halvorsen vil gi en foreløpig vurdering av arbeidet.

På grunn av begrenset tid i statsrådens kalender, blir det denne gangen ikke mulig å stille spørsmål til hennes foreløpige vurderinger. Medier som ønsker intervju om saken på et senere tidspunkt, kan melde sin interesse til departementets kommunikasjonsenhet ved Egil Knudsen (997 993 40)