Historisk arkiv

Kunnskapsbanken: Hva kan de voksne – og hva betyr det?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Sted:

Kunnskapsdepartementet inviterer til et nytt seminar i den åpne møterekken ”Kunnskapsbanken” fredag 1. juni 2012. Andreas Schleicher fra OECD innleder til debatt om undersøkelsen om voksnes kunnskap og kompetanse, PIAAC.

Kunnskapsdepartementet inviterer til et nytt seminar i den åpne møterekken ”Kunnskapsbanken” fredag 1. juni 2012. Andreas Schleicher fra OECD innleder til debatt om undersøkelsen om voksnes kunnskap og kompetanse, PIAAC (Programme for the International Assessment of Adult Competencies).  

Vi ønsker å samle berørte aktører til debatt om utviklingen av norsk kunnskapspolitikk i dette tidligere bankbygget, som nå huser utvikling og utøving av norsk kunnskapspolitikk. Dette seminaret blir det andre i en rekke av åpne seminarer i Kunnskapsbanken, som skal bidra til åpne og inkluderende prosesser rundt utformingen av politikken på kunnskapsfeltet.

I 2013 kommer resultatene fra OECDs nye undersøkelse om voksnes kunnskap og kompetanse (PIAAC). Resultatene fra PIAAC vil prege kunnskapsgrunnlaget på flere sentrale politikkområder i årene som kommer. 

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen åpner seminaret– og Andreas Schleicher fra OECD og Torbjørn Hægeland fra SSB vil innlede til debatt om den nye store undersøkelsen av voksnes ferdigheter. 

Seminaret vil foregå på engelsk og finner sted mellom kl. 09.00 og 10.30 i Kunnskapsbanken, Kirkegata 18, Representantskapssalen. 

Seminaret er åpent for interessert publikum og presse. Det er et begrenset antall plasser. 

Påmelding innen 31. mai kl 12.00 via e-post til kunnskapsbanken@kd.dep.no