Historisk arkiv

Remlov - et godt valg

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kultur- og kirkedepartementet

- Jeg er svært tilfreds med valget av ny direktør for Den Norske Opera og Ballet, sier kultur- og kirkeminister Trond Giske i en kommentar til at styret i Den Norske Opera i dag har ansatt Tom Remlov som administrerende direktør.

Pressemelding

Nr.: 186/06
Dato: 15.12.2006

Remlov - et godt valg

- Jeg er svært tilfreds med valget av ny direktør for Den Norske Opera og Ballet, sier kultur- og kirkeminister Trond Giske, i en kommentar til at styret i Den Norske Opera i dag har ansatt Tom Remlov som administrerende direktør.


- Tom Remlov har lang erfaring fra norsk kulturliv, og en allsidig bakgrunn. Han har også solid ledererfaring, med gode resultater der han tidligere har arbeidet. Kombinasjonen av erfaring som produsent, men også som regissør og kunstnerisk leder, er svært nyttig for den overordnede stillingen som direktør i den nye operaen og balletten innebærer. Dette er en av Kultur-Norges viktigste lederjobber, og jeg er glad for at styret har funnet en svært god kandidat, sier Giske.

Tom Remlov vil tiltre stillingen 1. januar 2009. I perioden frem til tiltredelse vil han arbeide som rådgiver for styret med lederfullmakter knyttet til fremtidig planlegging.