Historisk arkiv

Hvem får årets tiltakspris for bostedsløse?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa deler ut Statens tiltakspris for bostedsløse fredag 12. desember kl. 12.30 i Oslo. Det er tre kandidater i år fra Bergen, Drammen og Oslo. Media inviteres til å delta.

Kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa deler ut Statens tiltakspris for bostedsløse fredag 12. desember kl. 12.30  i Oslo. Det er tre kandidater i år fra Bergen, Drammen og Oslo. Media inviteres til å delta.

  • Sted: Oslo konserthus, Munkedamsveien 14
  • Tid: Fredag 12. desember kl. 12.30
  • Program (pdf).

De tre nominerte er:

  • FRI har som formål å lette overgangen fra fengsel til frihet. Prosjektet eies av Kirkens Bymisjon i Drammen og startet opp i 2007. Bolig er viktig som en del av et
    større helhetlig arbeid, hvor også jobb, aktivitet og nettverk er viktige elementer.
  • Kvinnehuset i Sandviksveien er et botilbud for kvinner med sammensatte problemer innen rus og psykiatri, i Bergen kommune. Tiltaket startet opp i 2003. Tiltakets fire fokusområder er individuell oppfølging, naboarbeid, aktiv dialog med huseier og styrke nettverksarbeidet.
  • Bosatt gir gjennom ulike tiltak individuell oppfølging av tidligere rusavhengige i forhold til å bo. Bosatt drives av Frelsesarmeens rusomsorg i Oslo. Myndiggjøring og integrasjon av brukerne er sentrale fokusområder, og målet ar at brukerne skal kunne ta styring over eget liv. Bosatt startet opp i 2004, og består i dag av tidligere prosjekter som i dag er i drift og prosjekter som ikke er avsluttet.

Kommunal- og regionaldepartementets pressetelefon: 22 24 25 00.