Historisk arkiv

Folkeavstemning om bystatus for Tynset

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Nytt om e-valg 2011-prosjektet

Avstemningen skjer via Internett i perioden 15. februar kl. 09.00 til 17. februar kl. 23.59. Alle som har stemmerett ved kommunestyrevalget i 2011 i Tynset kommune, kan delta i folkeavstemningen om bystatus.

Avstemningen skjer via Internett i perioden 15. februar kl. 09.00 til 17. februar kl. 23.59. Alle som har stemmerett ved kommunestyrevalget i 2011 i Tynset kommune kan delta i folkeavstemningen om bystatus.

Den elektroniske folkeavstemningen skjer ved hjelp av den nye e-valgløsningen som Kommunal- og regionaldepartementet har utviklet i samarbeid med forsøkskommunene og ErgoGroup, som er leverandør.

Erfaringene fra den elektroniske folkeavstemningen i Tynset vil være viktig i videreutviklingen av e-valgløsningen fram mot forsøk med elektronisk stemmegivning ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2011. E-valgløsningen som blir brukt ved folkeavstemningen er ikke den fullstendige e-valgløsningen som brukes ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2011. Da skal enda flere funksjoner tas i bruk.

Les mer om avstemningen på Tynset kommmunes hjemmeside