Historisk arkiv

Det første innspillsmøtet i fylkene om det neste kulturløftet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kulturdepartementet

Vestfold, Sliperiet i Larvik 14. mars 2013

Torsdag 14. mars ble det første innspillsmøtet i fylkene holdt på Sliperiet i Larvik. Over 80 personer fra hele kulturfeltet og alle deler av fylket var til stede.

Torsdag 14. mars ble det første innspillsmøtet i fylkene holdt på Sliperiet i Larvik. Over 80 personer fra hele kulturfeltet og alle deler av fylket var til stede. Det kom mange både interessante, utfordrende og kreative innspill som departementet tar med seg i det videre arbeidet.

-Vestfold er et fylke med en sterk kulturell historie, det er vikingfylke nummer én, noe det er tydelig at folk vi hørte i dag er veldig stolte av, sa kulturminister Hadia Tajik til Østlands-Posten. Hun trekker frem Den kulturelle skolesekken som et lokalt prosjekt som har sprunget ut av fylket. - Det er et eksempel på et lokalt prosjekt som har blitt nasjonalt, sa Tajik.

Publikum på innspillsseminaret i Vestfold 15. mars 2013
Publikum på plass i Sliperiet i Larvik for det første fylkesseminaret om det neste kulturløftet. (Foto: KUD/Ketil Frøland) Klikk på bildet for full versjon.
 

Kulturdirektør i Vestfold Arild Moen på talerstolen på innspillsseminaret i Vestfold 14. mars 2013.
Kulturdirektør i Vestfold Arild Moen på talerstolen på innspillsseminaret i Vestfold 14. mars 2013. (Foto: KUD/Ketil Frøland) Klikk på bildet for full versjon.

 

UKM-artist Medaz-b Mashin fra Kongo underholder på innspillsseminar i Vestfold 14. mars 2013
UKM-artist Medaz-b Mashin gjorde inntrykk på publikum med sine sterke tekster fra sine opplevelser i Kongo (Foto: KUD/Ketil Frøland) Klikk på bildet for full versjon.