Historisk arkiv

Inn På Tunet analyserer økonomien

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Inn På Tunet: NILF er i gang med et prosjekt hvor de skal undersøke den økonomiske betydningen Inn På Tunet-aktiviteten har for det enkelte gårdsbruk og for brukerfamilien.

Inn På Tunet analyserer økonomien

Inn På Tunet: Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) er i gang med et prosjekt hvor de skal undersøke den økonomiske betydningen Inn På Tunet-aktiviteten har for det enkelte gårdsbruk og for brukerfamilien.

 


Vil ha flere fylker med
Inn På Tunet, Logo
Etter initiativ fra Fylkesmannens landbruksavdeling i Sør-Trøndelag er NILFs avdeling i Trondheim i gang med å analysere den økonomiske betydningen av Inn På Tunet-aktiviteter. Fylkesmannen jobber med å få flere analysebruk med i undersøkelsen. Det er ønskelig at også andre fylker enn Sør Trøndelag deltar. Fylker, som ønsker å delta, kan melde inn aktuelle bruk og vil etter hvert få resultatene fra alle analysebrukene stilt til disposisjon. Analyse av brukene vil bli utført over 2 år.

Prosjektet vil konsentrere seg om bruk som har tilbud rettet mot skole, psykiske lidelser eller psykisk utviklingshemmede personer. NILF ønsker både bruk som ligger sentralt i forhold til en by/tettsted, og bruk lokalisert lenger ut i distriktet.

Inn På Tunet: Den økonomiske betydningen Inn På Tunet-aktiviteter har for det enkelte gårdsbruk og for brukerfamilien skal analyseres. NILF i Trondheim har fått oppdraget fra Fylkesmannens landbruksavdeling i Sør-Trøndelag.