Historisk arkiv

Grüne Woche 2007 på ny nettside

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Grüne Woche 2007: Landbruks - og matdepartementet er ute med en ny nettside om Norges deltakelse på Internationale Grüne Woche i Berlin, 19.-28.01.07.

Grüne Woche 2007 på ny nettside

Grüne Woche 2007: Landbruks - og matdepartementet er ute med en ny nettside om Norges deltakelse på Internationale Grüne Woche i Berlin, 19.-28.01.07. Grüne Woche er en av verdens største forbrukermesser for mat, landbruk og reiseliv. En halv million besøkende er ventet til årets messe.

Norsk mat og reiseliv
Den norske deltagelsen er et viktig bidrag i å teste og utvikle markedet for norske mat- og reiselivsprodukter gjennom en generell Norges-profilering og mer spesifikk produktmarkedsføring. Den norske standen tjener også som en næringspolitisk møteplass på høyt nivå. Landbruks - og matdepartementet står bak deltakelsen med Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin som viktige samarbeidspartnere. Mat- og reiselivsprodukter blir satt inn i en sammenheng og denne gang presentert under de tre overskriftene; Fjord, Nord og Innland.

Oppdatert på Grüne Woche
De nye nettsiden vil gi deg en løpende nyhetstjeneste, alle oppskriftene og rettene som blir presentert på den norske standen, aktiviteter og presentasjoner av deltakere og utstillere.


15.12.06