Historisk arkiv

Grüne Woche: Fulltegnet presseseminar

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Grüne Woche: Norge deltar fra 13.- 22. januar på Grüne Woche, en av verdens største forbrukermesser for mat og landbruk. Presseseminaret i Den norske ambassaden i Berlin torsdag 12. januar, med landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen, er helt fulltegnet.

Grüne Woche: Fulltegnet presseseminar

Grüne Woche: Norge deltar fra 13.- 22. januar på Grüne Woche, en av verdens største forbrukermesser for mat og landbruk. Presseseminaret i Den norske ambassaden i Berlin torsdag 12. januar, med landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen, er helt fulltegnet. Landbruks- og matdepartementet står bak deltakelsen på Grüne Woche med bla. Innovasjon Norge og ambassaden i Berlin som viktige samarbeidspartnere.
 

Landbruk, mat og reiseliv
Den norske deltagelsen er et viktig bidrag i å teste og utvikle markedet for norske mat- og reiselivs-produkter gjennom en generell Norges-profilering og mer spesifikk produktmarkedsføring. Den norske standen tjener også som en næringspolitisk møteplass på høyt nivå.

Temaet for årets norske stand er opplevelser knyttet til landbruk, mat og reiseliv. Grüne Woche er en av verdens største forbrukermesser for mat og landbruk med nær 600.000 besøkende, ca 1700 utstillere fra 60 land og rundt 4000 journalister.

Internationale Grüne Woche, 13.01. - 22.01.2006.
Messe Berlin, Messedamm 22, D - 14055 Berlin

Grüne Woche: Fra Norges stand på Grüne Woche 2005. Foto: LMD
Grüne Woche: Rundt 4000 journalister fra ulike land er ventet til en av verdens største forbruker-messer for mat og landbruk, Grüne Woche i Berlin.
Fra Norges stand i 2005.
Foto: LMD

Kontaktperson for presse:
Ottar Løvik, informasjonssjef i Landbruks- og matdepartementet
Mob. +47 48 14 04 77.