Historisk arkiv

Inn på tunet for økt livskvalitet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Inn på tunet: Grønn tjeneste-produksjon for økt livskvalitet, og Gården som ressurs for opplærings-, helse- og sosialsektoren er sentrale tema på den nasjonale Inn på tunet konferansen i Stavanger, 20.-21.06.

Inn på tunet for økt livskvalitet

Inn på tunet: Grønn tjenesteproduksjon for økt livskvalitet, og Gården som ressurs for opplærings-, helse- og sosialsektoren er sentrale tema på den nasjonale Inn på tunet konferansen i Stavanger, 20.-21.06.

Gårdens ressurser
Inn på tunet som også blir kalt grønn omsorg og grønn tjenesteproduksjon, omfatter tilrettelagte, pedagogiske tilbud på gårdsbruk til alle aldersgrupper. Dette er i hovedsak tjenestetilbud som foregår i nært samarbeid med oppvekst/skole-, helse og sosialsektor. Bonden er direkte involvert i tilbudet, enten som leder, som utleier eller som begge deler. Inn på tunet forener gårdens ressurser med storsamfunnets behov for alternative arenaer innen helse-, skole og omsorg. Brukeren opplever mestring og læring gjennom praktiske og sansefylte opplevelser.

Innovasjon Norge i samarbeid med Kommunenenes sentralforbund (KS) og Norges Bondelag står som arrangører av den nasjonale konferansen, og ønsker velkommen til inspirerende og lærerike dager i Stavanger i juni.

Inn på tunet: Nasjonal konferanse i Stavanger 20.-21.06.